Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

XBox i Nitendo konzole

Nema podataka za traženi termin!

Xbox Series X

Xbox Series X je najnovija i najmoćnija konzola iz Microsofta, dizajnirana za pružanje vrhunskog iskustva igranja. Sa grafičkom snagom od 12 teraflopsa, podrškom za 4K rezoluciju i ray tracing, ova konzola nudi impresivnu grafiku i glatke performanse. Xbox Series X koristi NVMe SSD za ultra brza učitavanja, omogućavajući brze prelaze između igara i aplikacija. Kompatibilnost unazad sa svim Xbox One igrama, kao i mnogim Xbox 360 i originalnim Xbox naslovima, čini ovu konzolu odličnim izborom za ljubitelje različitih generacija igara.

 

Xbox Series S

Xbox Series S je pristupačnija verzija nove generacije konzola, dizajnirana za 1440p gaming sa podrškom za 4K upscaling. Sa svojim kompaktnim dizajnom i pristupačnijom cijenom, Series S je idealan izbor za gamere koji žele iskusiti novu generaciju igara bez velikog troška. Ova konzola takođe koristi NVMe SSD za brzo učitavanje i dolazi sa podrškom za ray tracing, variable rate shading i variable refresh rate, pružajući izvanredno vizuelno iskustvo.

 

Nintendo Switch

Nintendo Switch je jedinstvena hibridna konzola koja omogućava igranje kod kuće i u pokretu. Switch se može koristiti kao ručna konzola, postaviti na sto za multiplayer ili povezati sa TV-om za tradicionalno iskustvo igranja. Popularni naslovi za Switch uključuju "The Legend of Zelda: Breath of the Wild", "Super Mario Odyssey" i "Animal Crossing: New Horizons". 

 

Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite je kompaktna, ručna verzija Switch konzole. Dizajnirana isključivo za prenosivo igranje, Switch Lite je manja i lakša verzija sa ugrađenim kontrolerima. Idealna je za igrače koji preferiraju igranje u pokretu. Switch Lite podržava sve igre koje se mogu igrati u handheld modu, čineći je savršenim izborom za putovanja i igranje van kuće.

Xbox i Nintendo konzole nude raznolike mogućnosti za igranje, svaka sa jedinstvenim karakteristikama i ekskluzivnim igrama. Bez obzira na to preferirate li intenzivno igranje na moćnim konzolama ili fleksibilnost igranja u pokretu, obje platforme pružaju bogato iskustvo i sate zabave.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga