Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Gaming i oprema

Gaming oprema

Kvalitetna gaming oprema ključna je za postizanje vrhunskog iskustva gaminga. Bez obzira jeste li profesionalni gamer ili samo povremeno igrate igre, ulaganje u pravu opremu može značajno poboljšati Vaše uživanje u igri. Od miševa i tastatura do slušalica i monitora, svaka komponenta igra vitalnu ulogu u Vašem gaming setupu.

 

Gaming miševi i tastature

Gaming miševi dizajnirani su za preciznost i brzinu. Optički senzori visokih performansi omogućavaju brze reakcije i tačnost, što je ključno u brzim igrama poput pucačina i strategija. Ergonomski dizajn smanjuje umor ruku tokom dugih sesija igranja. Programabilne tipke i prilagodljive težine omogućavaju personalizaciju prema vašim potrebama i stilu igranja.

Gaming tastature, posebno mehaničke, nude brz odziv i dugotrajnost. Sa različitim vrstama prekidača, možete odabrati tastaturu koja najbolje odgovara Vašem načinu igranja, bilo da preferirate tihi i mekani osjećaj ili taktilan i zvučan klik. RGB osvjetljenje omogućava prilagodbu izgleda vaše tastature, a programabilne tipke dodaju dodatnu funkcionalnost.

 

Slušalice za gaming

Slušalice za gaming ključne su za imerzivno iskustvo i komunikaciju sa timom. Kvalitetne slušalice pružaju surround zvuk, omogućavajući Vam da precizno odredite izvor zvukova u igri, što je posebno važno u kompetitivnim igrama. Mikrofon sa poništavanjem buke osigurava da Vaši saigrači čuju Vaš glas jasno i glasno bez smetnji iz pozadine.

Ergonomski dizajn slušalica osigurava udobnost tokom dugih sati igranja. Meke jastučiće za uši i podesivi obruči omogućuju savršeno pristajanje, smanjujući pritisak na glavu i uši. Bežične slušalice pružaju slobodu kretanja, dok žičane verzije osiguravaju stabilnu vezu bez kašnjenja.

 

Monitori za gaming

Monitori za gaming trebaju imati visoku rezoluciju, brzinu osvježavanja i nisku latenciju kako bi pružili glatko i jasno iskustvo igranja. Rezolucije 1440p ili 4K omogućavaju oštre i detaljne slike, dok brzine osvježavanja od 144Hz ili više smanjuju zamućenje pokreta i poboljšavaju reaktivnost. Tehnologije poput G-Sync i FreeSync pomažu u uklanjanju trganja slike, pružajući uglađeniju igru.

Zakrivljeni monitori mogu dodatno poboljšati imerziju, dok široki formati pružaju veće vidno polje. Prilagodljivi stalci omogućuju podešavanje visine, nagiba i rotacije, osiguravajući optimalan ugao gledanja.

 

Gaming stolice i namještaj

Gaming stolice osmišljene su kako bi pružile udobnost i podršku tokom dugih sesija igranja. Ergonomski dizajn sa podesivim naslonima za leđa, lumbalnom podrškom i naslonima za ruke smanjuje naprezanje tijela i omogućava zdravu posturu. Materijali visokog kvaliteta poput PU kože ili prozračne mreže osiguravaju dugotrajnost i udobnost.

Gaming stolovi pružaju dovoljno prostora za vašu opremu, sa dizajnom koji olakšava upravljanje kablovima i organizaciju. Podesiva visina stolova omogućuje optimalnu ergonomiju, dok dodatne karakteristike poput RGB osvjetljenja i držača za piće dodaju stil i funkcionalnost.

 

Ostala gaming oprema

Ostala gaming oprema uključuje kontrolere, podloge za miševe, web kamere i osvjetljenje. Kontroleri visokog kvaliteta pružaju preciznu kontrolu i dodatne funkcije poput prilagodljivih okidača i vibracijskog feedbacka. Podloge za miševe različitih veličina i materijala osiguravaju glatko i precizno kretanje miša.

Upotrebom visokokvalitetne gaming opreme, korisnici mogu uživati u poboljšanoj preciznosti, brzini i udobnosti, što čini svaki trenutak igranja ugodnijim i produktivnijim. 

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga