Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

O nama

Kompanija TECHNO MIN počinje sa radom od 2014 god. i od tada doživljava konstantan rast. Uspješnim i kvalitetnim poslovanjem, posvećenošću kupcu i stalnim inovacijama postali smo jedni od lidera na tržištu Bosne i Hercegovine u oblasti trgovine na malo, ponudom i kvalitetnih Refurbished (korištenih) računara, laptopa, monita, printera, velikim izborom i ponudom električnih i elektronskim uređajima za domaćinstvo.
Godinama poslovanja zadobili smo povjerenje velikog broja poslovnih i privatnih korisnika na području cijele Bosne i Hercegovine.

Nudimo Vam široku paletu korištenih (Refurbished) računara, laptopa, monitora i printera , sa posebnim naglaskom na Refurbished Laptope, ne isključujući i veliki izbor novih i kvalitetnih kompomenti i tonera za sve vrste štampača, a naše osoblje će vas rado posavjetovati prilikom izbora kako bi odabrali računar, laptop, monitor ili printer prilagođen vama i vašim željama. Svi proizvodi su prošli detaljne kontrole po evropskim standardima. Ukoliko niste u mogućnosti doći u našu poslovnicu, kupljenu opremu dostavljamo na vašu kućnu adresu pouzećem, službom dostave "od vrata do vrata".Naše vrijednosti:

Nesebično dijeljenje postojećih i jaka motivacija za usvajanje novih znanja.

Motivisani za stalno pronalaženje i usvajanje novih, ne bojimo se da svoja već stečena znanja nesebično delimo sa svima.

Onome što radimo prilazimo otvoreno, strastveno i sa osmjehom.

Svaku novu ideju prihvatamo sa oduševljenjem i težimo da je do kraja zajedničkim snagama sprovedemo sa puno entuzijazma.

Kreativnost u praksi.

Inovativnost je ono što nas izdvaja od drugih. Kreativnost i razmišljanje van svih granica su jedan od ključeva našeg uspjeha.

Osećaj i motivacija da posao bude završen.

Odgovornost je ono što krasi sve nas u TECHNO MIN-u. Prirodan osjećaj i motivisanost da posao bude završen na vrijeme i uz vrhunski kvalitet.

Pojedinac može mnogo, tim sve.

Snažan tim je ono što krasi TECHNO MIN! Individualna snaga i znanje projektovani kroz rad u timu obaraju sve poslovne barijere.


Radnici firme TECHNO MIN svjesni su da naš uspjeh ovisi o Vašem zadovoljstvu našim radom, stoga konstantno učimo i ulažemo u nova znanja. Otvoreni smo za sve Vaše ideje i očekivanja. Zahvalni smo za svaku korisnu primjedbu kako raditi bolje. Kao rezultat takvog otvorenog i profesionalnog pristupa, iz dana u dan poboljšavamo naše poslovne procese, pokrećemo nove programe i uvodimo nova informatička rješenja.
 
S obzirom na sve veću potražnju za korištene računare, monitore, laptope i printere u našem asortimanu kupcima nudimo najbolje korištene (Refurbished) računare provjerenih svijetskih brendova kao što su HP, Lenovo, Dell, Toshiba, Fujitsu, Samsung i drugi. Lojalnost potrošača opravdavamo pogodnostima poput: Garancije od 12 mjeseci na svu polovnu robu, na novu i do 60 mjeseci, mogučnosti kupovine sa odgođenim plaćanjem, ugodnog ambijenta i ljubaznog i stručnog radnog osoblja tako da možete biti sigurni u kupovinu kod nas.Zahvaljujući efikasnim logističkim rješenjima, u mogućnosti smo ponuditi najbolje cijene za artikle koje prodajemo.Držimo samo najkvalitetniju robu na tržištu po izuzetno povoljnim cijenama, što potvrđuje velik broj stalnih kupaca te kontinuirani rast novih. Proteklih godina smo naučili nešto i o Vašim očekivanjima.
 
Dostava

Za sve naše artikle iz ponude obezbjedili smo dostavu na adresu širom Bosne i Hercegovina. Proizvode šaljemo putem Logističkih službi na adresu, dostava se naplaćuje 10,00 KM + PDV za pakete do 90 cm visine, za proizvode preko 90 cm visine dostava je 20,00 KM + PDV.

Zašto kupiti korišteni (Refurbished) računar, laptop, monitor ili printer?

Korištenih računari su odličan izbor za sve poslovne korisnike koji žele sniziti razvojne troškove a zadržati kvalitetu opreme koju koriste. Tehnologija napreduje svakog dana, stoga su najnoviji računari koje možete kupiti u klasičnim trgovina, vrlo skupa. A već u roku nekoliko mjeseci značajno im padne cijena upravo zbog napretka tehnologije i promjene tržišta. Iz tog razloga odlučili smo vam omogućiti širok izbor korištenih i kvalitetnih računara, laptopa, monitora i printera za kupovinu. Na taj način, imate kvalitetnu informatičku opremu koja će Vas pouzdano služiti bez da za to morate duboko posegnuti u džep. A uz svaki računar, stolni ili prijenosni dajemo GARANCIJU 12 MJESECI.

Jer smo već 10 godina lideri u oblasti trgovine električnim i elektronskim uređajima.

Zbog više od 20 000 zadovoljnih kupaca

Zbog nevjerovatne ponude od preko 20.000 artikala najpoznatijih brendova.

Zbog odlične usluge i posvećenosti svakom kupcu.


Zatražite ponudu već danas bez obaveze

Zatražite ponudu za kupovinu računara, laptopa, monitora ili druge informatičke opreme bez ikakve obveze. Prema Vašim potrebama i željama savjetovat ćemo i dati Vam preporuku što je za Vas najbolji odabir.
Sve upite možete poslati putem naše Kontakt stranice ili na E-mail: prodaja@min.ba :: webprodaja@min.ba
Stojimo na raspolaganju takođe i putem Vibera ili Whatsapp-a na broj: +387 (0) 63 000-440

 

TECHNO MIN S.P

Vojvode Radomira Putnika br. 7B

71213 Istočno Sarajevo
Tel/Fax: +387 (0) 57 316-859
Mob: +387 (0) 66 206-202, +387 (0) 63 000-440
E-mail: prodaja@min.ba
JIB: 4509227580008
PDV: 509227580008
Transakcijski račun:
UniCredit Bank a.d.: 551-480-22215433-08
Nova Banka a.d.: 555-700-00154603-04
Raiffeisen Bank d.d.:161-000-01296400-26

 


 

 

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga