Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Ugradbene ploče

Ugradbene ploče

Ugradbene ploče za kuvanje postale su neizostavan dio modernih kuhinja, nudeći kombinaciju elegancije, funkcionalnosti i efikasnosti. Naša ponuda ugradbenih ploča obuhvata različite tipove i dizajne koji zadovoljavaju različite potrebe korisnika.

 

Tipovi ugradbenih ploča

Prilikom odabira ugradbene ploče, važno je razmotriti različite tipove ploča koji su dostupni:

 

Električne ugradbene ploče

Električne ploče za kuhanje pružaju ravnomjernu distribuciju toplote i jednostavno održavanje. Dostupne su u različitim varijantama, uključujući keramičke ploče koje se lako čiste i indukcijske ploče koje nude brže i efikasnije kuvanje. Indukcijske ploče koriste elektromagnetsko polje za grijanje posuđa, što smanjuje gubitak energije i povećava sigurnost.

 

Kombinovane ugradbene ploče

Ovi modeli kombinuju prednosti plinskih i električnih ploča, nudeći fleksibilnost i prilagodljivost u kuvanju. Kombinovane ploče su idealne za one koji žele iskoristiti prednosti oba sistema, omogućavajući Vam da birate između brzog zagrijavanja plina i precizne kontrole električne energije.

 

Energetska efikasnost

Energetska efikasnost je ključni faktor pri odabiru ugradbene ploče. Naši modeli dizajnirani su sa naglaskom na štednju energije, što ne samo da smanjuje troškove električne energije, već i doprinosi očuvanju okoliša. Indukcijske ploče su posebno efikasne jer energiju prenose direktno na posuđe, smanjujući gubitke toplote.

 

Napredne funkcije i tehnologije

Moderne ugradbene ploče dolaze sa nizom naprednih funkcija koje olakšavaju kuhanje i povećavaju vašu kreativnost u kuhinji:

 

Touch kontrola

Mnoge ugradbene ploče opremljene su touch kontrolama koje omogućavaju jednostavno i intuitivno upravljanje. Ove kontrole omogućavaju precizno podešavanje temperature i aktiviranje različitih funkcija jednim dodirom.

 

Sigurnosne funkcije

Naši modeli imaju razne sigurnosne funkcije, uključujući zaštitu od pregrijavanja, automatsko isključivanje i zaključavanje za djecu. Ove funkcije osiguravaju sigurno korištenje ploča, posebno u domovima sa malom djecom.

 

Funkcija brzog zagrijavanja

Ova funkcija omogućava brzo postizanje visokih temperatura, što je idealno za kuvanje jela koja zahtijevaju intenzivnu toplotu. Na primjer, prženje mesa ili zagrijavanje vode može biti znatno brže sa ovom funkcijom.

 

Dizajn i praktičnost

Dizajn ugradbene ploče značajno utiče na izgled vaše kuhinje. Naša ponuda uključuje modele različitih boja i završnih obrada, od elegantnih staklenih ploča do modernih inox varijanti. Ove ploče dizajnirane su da se uklope u svaki stil kuhinje, bilo da preferirate klasičan ili savremen izgled.

Praktičnost je takođe ključna. Naši modeli dolaze sa intuitivnim kontrolama, lako čitljivim displejima i različitim konfiguracijama plamenika ili zona za kuvanje. Pored toga, mnoge ploče imaju automatske funkcije koje olakšavaju kuhanje, kao što su automatsko prepoznavanje veličine posuđa na indukcijskim pločama.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga