Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Bijela tehnika

Frižideri

Frižideri su neizostavan dio svakog domaćinstva, omogućavajući očuvanje svježine hrane i pića. Moderni frižideri dolaze sa brojnim naprednim karakteristikama koje poboljšavaju njihovu funkcionalnost i efikasnost.

 

Kombinovani frižideri

Kombinovani frižideri nude odvojene dijelove za hlađenje i zamrzavanje, omogućavajući optimalno skladištenje hrane. No Frost tehnologija sprječava nakupljanje leda, dok Multi Air Flow sistem osigurava ravnomjernu distribuciju hladnog vazduha.

 

Samostojeći hladnjaci

Samostojeći hladnjaci pružaju fleksibilnost u postavljanju unutar kuhinje. Dolaze u različitim veličinama i kapacitetima, što omogućava prilagođavanje Vašim potrebama. Energetski učinkoviti modeli smanjuju potrošnju struje, dok napredne funkcije poput LED osvjetljenja i digitalnih kontrola olakšavaju korištenje.

 

Ugradni frižideri

Ugradni frižideri su idealni za integrirane kuhinjske dizajne. Diskretno se uklapaju u kuhinjske ormariće, pružajući estetski sklad i funkcionalnost. Ovi frižideri često dolaze s prilagodljivim policama i ladicama, što omogućava fleksibilno skladištenje hrane.

 

Mašine za veš

Mašine za veš su ključne za održavanje čistoće Vašeg veša, pružajući efikasne i pouzdane performanse.

 

Mašine za veš sa prednjim punjenjem

Mašine za veš sa prednjim punjenjem su popularne zbog svoje energetske efikasnosti i velikog kapaciteta. Napredni modeli nude brojne programe pranja, uključujući brzi program, ekološko pranje i specijalne programe za osjetljive tkanine. Inverter motori osiguravaju tihi rad i dugotrajnost uređaja.

 

Mašine za veš sa gornjim punjenjem

Perilice rublja sa gornjim punjenjem su praktične za male prostore i lako ih je koristiti. Ovi modeli obično zauzimaju manje prostora i omogućavaju jednostavno punjenje i pražnjenje veša. Moderne mašine za veš sa gornjim punjenjem nude napredne funkcije poput automatskog doziranja deterdženta i prilagodljivih postavki pranja.

 

Kombinovane mašine za pranje i sušenje veša

Kombinirane perilice-sušilice su idealne za domove sa ograničenim prostorom, omogućavajući pranje i sušenje veša u jednom uređaju. Ovi uređaji štede vrijeme i prostor, pružajući praktično rješenje za brigu o vešu. Najnoviji modeli dolaze sa naprednim tehnologijama koje osiguravaju brzo i efikasno sušenje bez oštećenja tkanina.

 

Mašine za sušenje veša

Mašine za sušenje veša omogućavaju brzo i efikasno sušenje veša, nezavisno o vremenskim uslovima.

 

Kondenzacijske sušilice

Kondenzacijske sušilice rade na principu kondenzacije pare iz rublja, što omogućava njihovu upotrebu bez potrebe za eksternom ventilacijom. Ovi modeli su idealni za stanove i prostore bez pristupa ventilacijskom otvoru.

 

Mašine za pranje suđa

Perilice posuđa su neizostavan dio modernih kuhinja, osiguravajući čistoću posuđa uz minimalan trud.

 

Samostojeće mašine za pranje suđa

Samostojeće perilice suđa nude fleksibilnost postavljanja u bilo kojem dijelu kuhinje. Dolaze u različitim veličinama, uključujući kompaktne modele za male kuhinje. Energetski učinkovite perilice posuđa štede vodu i energiju, dok napredne funkcije poput senzora prljavštine i automatskih programa osiguravaju optimalne rezultate pranja.

 

Ugradne mašine za pranje suđa

Ugradne mašine za pranje suđa su dizajnirane da se neprimjetno uklope u Vašu kuhinju, skrivajući se iza panela ormarića. Ovi modeli pružaju estetski sklad i funkcionalnost, sa naprednim tehnologijama koje osiguravaju tiho i efikasno pranje.

 

Zamrzivači

Zamrzivači pružaju dodatni prostor za skladištenje zamrznute hrane, osiguravajući da uvijek imate dovoljno namirnica na raspolaganju.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga