Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Miševi

Miševi

Miševi su bitan dio svakog računarskog sistema. U ponudi imamo veliki izbor različitih modela prilagođenih različitim potrebama korisnika,  bežičnih i žičanih miševa do specijalizovanih gaming i ergonomskih modela.

 

Bežični miševi za slobodu pokreta

Bežični miševi pružaju slobodu kretanja bez ometanja kablova. Koristeći Bluetooth ili USB prijemnike, lako se povezuju sa računarima, laptopima ili tabletima. Moderne bežične miševe karakterizuje dugotrajna baterija i preciznost. Popularni modeli kao što su Logitech MX Master 3 i Microsoft Surface Mouse nude izuzetnu udobnost i funkcionalnost, idealni za svakodnevnu upotrebu i poslovne korisnike.

 

Žičani miševi za pouzdanost i performanse

Žičani miševi su često izbor profesionalaca i igrača zbog svoje pouzdanosti i niske latencije. Povezivanje preko USB kabla osigurava stabilnu vezu i brzo reagovanje bez brige o baterijama. Modeli poput Razer DeathAdder i Logitech G502 HERO su omiljeni među korisnicima zbog svojih performansi i izdržljivosti, pružajući preciznost i brzinu potrebnu za zahtjevne zadatke.

 

Gaming miševi za vrhunske performanse

Gaming miševi su specijalno dizajnirani za igrače, sa naprednim funkcijama kao što su prilagodljiva DPI podešavanja, dodatni programabilni tasteri i RGB osvetljenje. Ovi miševi često imaju ergonomičan dizajn kako bi osigurali udobnost tokom dugih gaming sesija. 

 

Ergonomični miševi za udobnost i zdravlje

Ergonomični miševi su dizajnirani kako bi smanjili stres na ruku i zglobove, sprečavajući povrede kao što je sindrom karpalnog tunela. Ovi miševi imaju specijalan oblik koji prati prirodan položaj ruke. 

 

Kompaktni miševi za prenosivost

Kompaktni miševi su manjih dimenzija i idealni su za putovanja ili upotrebu sa laptopima. Laki su za nošenje i ne zauzimaju puno prostora.

 

Miševi za dizajnere i kreativce

Miševi za dizajnere i kreativce često dolaze sa naprednim funkcijama kao što su visok DPI za precizne pokrete i dodatni tasteri za brzi pristup alatima.

 

Miševi za kancelarijsku upotrebu

Kancelarijski miševi su dizajnirani za svakodnevne zadatke i dugotrajnu upotrebu. Pružaju pouzdane performanse i udobnost za rad u kancelariji ili kod kuće. 

 

Pristupačni miševi za svakodnevnu upotrebu

Za korisnike koji traže kvalitetan miš po povoljnoj cijeni, postoji mnogo opcija koje nude dobru vrijednost za novac. 

 

Na našem web shopu možete pronaći širok izbor miševa koji odgovaraju svakom stilu i budžetu. Bez obzira da li ste profesionalac, gamer, dizajner ili samo tražite osnovni miš za svakodnevnu upotrebu, naš asortiman nudi najbolje modele za sve Vaše potrebe.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga