Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Tastature

Tastature su bitan dio svakog računarskog sistema. U našoj ponudi možete pronaći širok izbor tastatura, od standardnih membranskih do mehaničkih modela koji pružaju bolji odziv i dugotrajnost. Bez obzira da li tražite bežičnu ili žičanu tastaturu, kod nas ćete pronaći pravu opciju za Vaše potrebe. Mehaničke tastature su posebno popularne među gamerima zbog svoje preciznosti i brzine. Dodatne opcije poput pozadinskog osvjetljenja i programabilnih tipki omogućavaju personalizaciju i poboljšavaju radno iskustvo.

 

Miševi

Miševi su neophodni za precizno upravljanje računarom. Naša ponuda uključuje miševe različitih veličina i oblika, prilagođene kako za desnoruke tako i za ljevake. Za gamere, preporučujemo gaming miševe s visokim DPI-jem i prilagodljivim tipkama koje omogućavaju brze i tačne pokrete. Bežični miševi pružaju slobodu kretanja bez smetnji kablova, dok su žični miševi poznati po svojoj pouzdanosti i stabilnosti signala.

 

Monitori

Monitori su neophodni za kvalitetno prikazivanje sadržaja. Nudimo veliki izbor monitora različitih veličina i rezolucija, uključujući Full HD, 2K i 4K modele. Za profesionalce, tu su monitori sa visokom tačnošću boja i širokim uglovima gledanja. Gamerski monitori često imaju visoke stope osvježavanja i nisko vrijeme odziva, pružajući glatko igranje bez zastoja. U našem asortimanu takođe možete pronaći zakrivljene monitore koji nude poboljšano vizualno iskustvo i smanjuju napor očiju.

 

Slušalice i zvučnici

Za kvalitetan zvuk prilikom rada ili igre, slušalice i zvučnici su neophodni. Naša ponuda uključuje sve, od kompaktnih zvučnika za stolna računala do kvalitetnih slušalica sa mikrofonom za gaming i poslovne pozive. Bežične slušalice pružaju slobodu kretanja, dok modeli sa poništavanjem buke omogućavaju fokusiranje na zadatke bez ometanja iz okoline. Za ljubitelje muzike, tu su zvučnici sa bogatim zvukom i dubokim basom, koji će svaku pjesmu učiniti posebnijom.

 

Web kamere

Web kamere su postale neizostavan dio svakodnevnog rada i komunikacije. U ponudi imamo web kamere različitih rezolucija, od osnovnih HD modela do naprednih kamera sa Full HD i 4K kvalitetom. Za profesionalce, preporučujemo kamere sa automatskim fokusiranjem i ugrađenim mikrofonom koji osiguravaju kristalno čistu sliku i zvuk. Web kamere sa dodatnim funkcijama poput praćenja pokreta i poboljšanja slike u slabim uslovima osvjetljenja idealne su za video konferencije i streamanje.

 

Podloge za miševe

Podloge za miševe mogu značajno poboljšati preciznost i udobnost korištenja miša. Naša ponuda uključuje podloge različitih veličina i materijala, od glatkih i brzinom optimiziranih za gamere do ergonomski dizajniranih za dugotrajnu upotrebu. Gumena podloga na donjoj strani osigurava da podloga ostane na mjestu tokom intenzivnog korištenja, dok površina od tkanine omogućava glatko kretanje miša bez trenja.

 

UPS uređaji

UPS uređaji su krucijalni za zaštitu Vašeg računara i podataka od prekida napajanja. Naša ponuda uključuje UPS uređaje različitih kapaciteta, prilagođene kako za kućnu tako i za poslovnu upotrebu. Oni osiguravaju kontinuirani rad sistema, čak i tokom nestanka struje, omogućavajući vam da sigurno spremite rad i isključite uređaje bez gubitka podataka. UPS uređaji pružaju zaštitu od prenapona i drugih električnih problema koji mogu oštetiti Vašu opremu.

 

Hubovi i adapteri

Hubovi i adapteri omogućavaju proširenje mogućnosti povezivanja Vašeg računara. USB hubovi povećavaju broj dostupnih USB portova, dok adapteri omogućavaju povezivanje različitih vrsta uređaja, kao što su HDMI, VGA, i Ethernet. Naša ponuda uključuje hubove sa različitim brojem portova, kao i multifunkcionalne adaptere koji podržavaju više vrsta konekcija, olakšavajući rad sa različitim uređajima i perifernim jedinicama.

 

SSD i HDD diskovi

Za čuvanje podataka, SSD i HDD diskovi su neophodni. SSD diskovi pružaju brži pristup podacima i poboljšavaju ukupne performanse računara, dok HDD diskovi nude veći kapacitet po pristupačnijoj cijeni. Naša ponuda uključuje SSD diskove različitih kapaciteta i brzina, idealne za ubrzanje sistema i aplikacija. HDD diskovi su savršeni za pohranu velikih količina podataka, kao što su fotografije, videozapisi i drugi multimedijalni sadržaji.

 

Kablovi i konektori

Kablovi i konektori su osnovni za povezivanje i pravilno funkcionisanje računarskih sistema. U našoj ponudi možete pronaći sve vrste kablova, od HDMI, DisplayPort, i USB kablova do mrežnih i audio kablova. Kvalitetni kablovi osiguravaju stabilan prenos podataka i signala, dok razni konektori omogućavaju kompatibilnost između različitih uređaja. Takođe nudimo produžne kablove i razdjelnike koji olakšavaju organizaciju radnog prostora i povezivanje više uređaja.

 

Ventilatori i hlađenje

Za optimalne performanse Vašeg računara, neophodno je adekvatno hlađenje. Naša ponuda uključuje ventilatore različitih veličina i snaga, prilagođene za hlađenje procesora, grafičkih kartica i cijelog sistema. Vodeno hlađenje postaje sve popularnije zbog svoje efikasnosti i tihog rada. Pravilno hlađenje produžuje vijek trajanja komponenti i poboljšava stabilnost sistema, sprječavajući pregrijavanje i potencijalne kvarove.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga