Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Ćistači

Raznovrsnost sredstava za čišćenje računara

Čišćenje računara zahtijeva upotrebu specifičnih sredstava koja su dizajnirana da efikasno uklanjaju prašinu, prljavštinu i masnoću bez oštećenja delikatnih komponenti. Ova sredstva su ključna za održavanje optimalnih performansi i produženje vijeka trajanja uređaja.

 

Sprejevi za čišćenje ekrana

Sprejevi za čišćenje ekrana su formulisani da nježno uklone otiske prstiju, prašinu i mrlje sa ekrana računara, monitora i drugih uređaja. Ovi sprejevi obično ne sadrže alkohol niti agresivne hemikalije koje mogu oštetiti zaštitne slojeve na ekranima. Dovoljno je samo nanijeti malu količinu spreja na mikrofiber krpu i nježno obrisati ekran, što osigurava kristalno čistu sliku bez tragova.

 

Mikrofiber krpe

Mikrofiber krpe su neophodne za čišćenje ekrana i drugih osjetljivih površina. Ove krpe su izrađene od finih vlakana koja efikasno privlače i zadržavaju prašinu i prljavštinu, ne ostavljajući ogrebotine ili vlakna iza sebe. Idealne su za svakodnevno održavanje čistoće ekrana, tipkovnica i drugih delikatnih dijelova računara.

 

Komprimovani zrak

Komprimovani zrak je efikasan alat za uklanjanje prašine i prljavštine iz teško dostupnih mjesta, kao što su ventilatori, tastature i unutrašnjost kućišta računara. Ovi proizvodi dolaze u limenkama sa uskim mlaznicama koje omogućavaju precizno usmjeravanje zraka, pomažući u održavanju optimalnog hlađenja i performansi uređaja.

 

Antibakterijski maramice

Antibakterijski maramice su idealne za brzo i jednostavno čišćenje površina koje često dolaze u kontakt s rukama, poput tastatura, miševa i touchpad-ova. Ove maramice su natopljene blagim dezinficijensima koji efikasno uklanjaju bakterije i viruse, osiguravajući higijensko okruženje za rad.

 

Četkice za čišćenje

Specijalizovane četkice za čišćenje računara su dizajnirane za uklanjanje prašine i prljavštine iz teško dostupnih mjesta. Različite vrste četkica, od onih sa mekanim vlaknima do onih s antistatičkim svojstvima, omogućavaju detaljno čišćenje komponenti bez oštećenja.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga