Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

iMac Apple

iMac Apple

Apple iMac je simbol modernog računarstva, kombinujući impresivne performanse i neuporediv dizajn u jednom uređaju. Kroz generacije, iMac je evoluirao, donoseći inovacije koje su definisale kako izgled i performanse desktop računara. 

 

Dizajn koji privlači pažnju

iMac je poznat po svom tankom profilu i elegantnom dizajnu. Njegovo sveobuhvatno kućište od aluminijuma nije samo vizuelno privlačno, već i funkcionalno, omogućavajući stabilnost i trajnost. Ekran od ivice do ivice ne samo da maksimizira prostor za gledanje, već i poboljšava opšti vizuelni doživljaj, čineći iMac idealnim za profesionalne dizajnere, fotografe i video producente.

 

Performanse koje zadovoljavaju profesionalce

iMac nije samo lijep; on je takođe izuzetno moćan. Opremljen je najnovijim generacijama Intel procesora i, u najnovijim verzijama, Apple-ovim M3 čipom, koji nudi izuzetnu brzinu i efikasnost. U kombinaciji sa impresivnom količinom RAM-a i naprednim grafičkim opcijama, iMac može lako da rukuje profesionalnim softverima za obradu slike, video montažu i 3D modeliranje.

 

Retina displej

Jedna od ključnih karakteristika iMac-a je njegov Retina displej, koji pruža nevjerovatnu oštrinu, boje i detalje. Sa milionima piksela, svaki detalj na ekranu prikazuje se sa kristalnom jasnoćom, čineći ga savršenim za rad sa slikama i videima visoke rezolucije. True Tone tehnologija automatski prilagođava boje i intenzitet svjetla na ekranu kako bi se dobilo što prirodnije gledanje.

 

Ekološka osviještenost

Apple se posvećuje smanjenju ekološkog otiska svojih proizvoda, a iMac nije izuzetak. Kućište iMac-a je napravljeno od recikliranog aluminijuma, a uređaj je energetski efikasan, što doprinosi manjoj potrošnji energije i smanjenju štetnih emisija. Takođe, Apple kontinuirano radi na smanjenju upotrebe štetnih materijala u proizvodnji i pakovanju svojih proizvoda.

 

Jednostavnost upotrebe i bogatstvo aplikacija

Kao i svi Apple proizvodi, iMac dolazi sa macOS operativnim sistemom, koji je poznat po svojoj intuitivnosti i lakoći upotrebe. Integracija sa drugim Apple uređajima je besprekorna, omogućavajući korisnicima da lako sinhronizuju sadržaj između iMac-a, iPhone-a, iPad-a i Apple Watch-a. Uz to, iMac dolazi sa nizom moćnih aplikacija za produktivnost i kreativnost, kao što su iPhoto, iMovie, GarageBand i Pages.

 

Zašto odabrati Apple iMac?

Izbor Apple iMac-a nije samo izbor računara; to je izbor ekosistema koji promoviše kreativnost, produktivnost i tehnološku inovaciju. Idealno rješenje za one koji traže vrhunske performanse bez kompromisa na dizajnu ili funkcionalnosti, iMac nudi sve što je potrebno za profesionalce koji žele najbolje iz svijeta tehnologije. 

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga