Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Igrice za Playstation, Nitendo i XBox

Igre za Playstation

Playstation konzole već godinama dominiraju svijetom video igara, nudeći igračima raznovrsne i uzbudljive igre koje zadovoljavaju sve ukuse i interese. Bilo da preferirate akciju, avanturu, sportske igre ili RPG naslove, Playstation ima nešto za svakoga. Popularni naslovi poput "The Last of Us", "God of War" i "Uncharted" pružaju impresivna grafička iskustva i priče koje oduzimaju dah.

 

Ekskluzivne igre za Playstation

Jedna od glavnih prednosti Playstation konzola su ekskluzivni naslovi koji nisu dostupni na drugim platformama. Igre poput "Spider-Man", "Bloodborne" i "Gran Turismo" osiguravaju da vlasnici Playstation konzola uživaju u jedinstvenim iskustvima koja ne mogu pronaći nigdje drugdje. Ove igre često koriste puni potencijal hardvera konzole, pružajući zapanjujuću grafiku i inovativne mehanike igranja.

 

Igre za Nintendo

Nintendo konzole, poznate po svojoj inovativnosti i porodičnoj orijentaciji, nude raznolike igre koje privlače igrače svih uzrasta. Od klasičnih serijala poput "Super Mario" i "The Legend of Zelda" do novijih hitova kao što su "Animal Crossing: New Horizons" i "Splatoon", Nintendo igre su sinonim za zabavu i kreativnost.

 

Igre za Xbox

Xbox konzole nude širok spektar igara koje zadovoljavaju sve ukuse, od adrenalinskih pucačina do dubokih RPG iskustava. Naslovi kao što su "Halo", "Forza Horizon" i "Gears of War" postali su sinonim za kvalitetnu zabavu i vrhunsku grafiku.

 

Ekskluzivne igre za Xbox

Xbox se može pohvaliti impresivnom listom ekskluzivnih igara koje su dostupne samo na ovoj platformi. Igre poput "Halo Infinite", "Forza Motorsport" i "Fable" osiguravaju da ljubitelji Xbox konzola uvijek imaju nešto novo i uzbudljivo za igranje. Ove igre često koriste najnovije tehnologije kako bi pružile nevjerojatna grafička i zvučna iskustva.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga