Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Gamepad i joystick za konzole

PlayStation kontroleri

DualShock 4 (PS4)

DualShock 4 je standardni kontroler za PlayStation 4, poznat po svom ergonomskom dizajnu i naprednim funkcijama. Kontroler dolazi sa preciznim analogima, poboljšanim okidačima i dodatkom touchpada koji omogućava nove načine interakcije sa igrama. DualShock 4 takođe uključuje ugrađeni zvučnik i priključak za slušalice, pružajući dodatne opcije za audio doživljaj. Light bar na vrhu kontrolera omogućava praćenje pozicije u prostoru, što je posebno korisno za VR igre.

 

DualSense (PS5)

DualSense kontroler, dizajniran za PlayStation 5, donosi revolucionarne promjene u iskustvu igranja. Uz haptic feedback, igrači mogu osjetiti različite teksture i vibracije koje precizno odgovaraju akcijama u igri. Adaptivni triggeri pružaju varijabilni otpor, omogućavajući realistično osjećanje napetosti, poput povlačenja luka ili vožnje po neravnom terenu. DualSense takođe ima ugrađeni mikrofon, omogućavajući brzu komunikaciju bez potrebe za slušalicama, kao i integrisanu bateriju koja se puni putem USB-C priključka.

 

Xbox kontroleri

Xbox Wireless Controller (Xbox One i Series X/S)
Xbox Wireless Controller je poznat po svojoj udobnosti i izdržljivosti. Najnovija verzija kontrolera, kompatibilna sa Xbox One i Xbox Series X/S, donosi poboljšani D-pad, teksturirane okidače i grip za bolje držanje. Dugme za dijeljenje omogućava brzu razmjenu snimaka ekrana i video zapisa, dok Bluetooth podrška olakšava povezivanje sa računarima, telefonima i tabletima. Kontroler koristi AA baterije, ali je kompatibilan i sa punjivim baterijama.

 

Xbox Elite Wireless Controller Series 2

Xbox Elite Wireless Controller Series 2 je dizajniran za gamere koji traže visoku prilagodljivost i performanse. Ovaj kontroler ima prilagodljive poluge, okidače i D-pad, kao i mogućnost podešavanja napetosti analognih štapića. Elite Series 2 ima ugrađenu punjivu bateriju sa dugim vijekom trajanja i dolazi u kompletu sa prilagodljivim dodatcima, omogućavajući igračima da personalizuju kontroler prema vlastitim preferencijama.

 

Nintendo kontroleri

Joy-Con (Nintendo Switch)

oy-Con kontroleri za Nintendo Switch nude fleksibilnost i inovativne funkcije. Svaki Joy-Con može se koristiti samostalno ili u paru sa drugim Joy-Conom za tradicionalno igranje. Kontroleri imaju ugrađene senzore pokreta, HD rumble za haptičke povratne informacije i IR kamere. Joy-Con kontroleri su idealni za multiplayer igre, jer svaki igrač može koristiti jedan Joy-Con. Takođe su kompatibilni sa dodatkom Joy-Con Grip, koji omogućava udobnije držanje za duže sesije igranja.

 

Nintendo Switch Pro Controller

Nintendo Switch Pro Controller je dizajniran za igrače koji preferiraju tradicionalniji kontroler. Ovaj kontroler nudi dugotrajnu bateriju, ugrađene senzore pokreta, HD rumble i podršku za amiibo figure. Pro Controller je idealan za duže sesije igranja zahvaljujući svom ergonomskom dizajnu i udobnom gripu. Takođe, omogućava precizno i responzivno upravljanje, što ga čini popularnim izborom među ozbiljnim igračima.

 

Joystickovi za konzole

Thrustmaster T.Flight Hotas 4 (PS4, PS5)

Thrustmaster T.Flight Hotas 4 je popularan izbor za ljubitelje simulacija leta na PlayStation konzolama. Ovaj joystick dolazi sa odvojivim modulom za kontrolu potiska, pružajući realističan osjećaj leta. Joystick ima širok raspon pokreta, precizne senzore i programabilne tipke, omogućavajući detaljno prilagođavanje kontrole. Dizajniran je za udobnost i dugotrajno korištenje, što ga čini idealnim za intenzivne simulacije leta.

 

Hori Ace Combat 7 HOTAS Flight Stick (Xbox)

Hori Ace Combat 7 HOTAS Flight Stick je specijaliziran za ljubitelje letačkih simulacija na Xbox konzolama. Sadrži visokokvalitetne komponente, uključujući precizne senzore, razne programabilne tipke i odvojiv modul za kontrolu potiska. Ovaj joystick pruža realistično iskustvo leta, idealno za igre poput "Ace Combat 7: Skies Unknown". Njegov ergonomski dizajn omogućava udobno igranje tokom dugih sesija.

 

Gamepadi i joystickovi za konzole pružaju širok spektar mogućnosti za prilagodbu i poboljšanje iskustva igranja. Bilo da tražite preciznost, udobnost ili dodatne funkcije, izbor pravog kontrolera ili dodatka može značajno poboljšati vaše igranje i omogućiti vam da se potpuno uronite u svijet gaminga.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga