Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Fiksni telefoni

Klasični fiksni telefoni

Klasični fiksni telefoni još uvijek igraju značajnu ulogu u mnogim domovima i uredima, pružajući pouzdanu i jednostavnu komunikaciju. Ovi telefoni često dolaze sa osnovnim funkcijama kao što su brojčanik, spikerfon i mogućnost postavljanja brzih biranja. Klasični fiksni telefoni poznati su po svojoj dugotrajnosti i jednostavnosti upotrebe, što ih čini idealnim za starije osobe ili korisnike koji preferiraju jednostavne uređaje.

 

Bežični fiksni telefoni

Bežični fiksni telefoni nude veću fleksibilnost i mobilnost unutar doma ili kancelarije. Sastoje se od bazne stanice koja je povezana sa telefonskom linijom i bežične slušalice koja se može slobodno kretati unutar dometa. Mnogi modeli bežičnih fiksnih telefona dolaze sa naprednim funkcijama kao što su ID pozivatelja, automatski odgovor, memorija za brojeve i višesatni spikerfon.

 

Telefoni sa digitalnim i DECT tehnologijama

Digital Enhanced Cordless Telecommunications (DECT) tehnologija je standard za bežične telefone koji omogućava visokokvalitetan zvuk i sigurnu komunikaciju. DECT telefoni nude bolju pokrivenost, manju interferenciju i veću sigurnost u odnosu na starije analogne sisteme.

 

Telefoni sa integrisanim sekretaricama

Fiksni telefoni sa integriranim sekretaricama su praktični za kućne i poslovne korisnike koji žele osigurati da nikada ne propuste važan poziv. Ovi telefoni automatski snimaju poruke koje možete pregledati kasnije, a mnogi modeli nude funkcije poput daljinskog pristupa porukama i prilagodljivih pozdravnih poruka.

 

Korporativni telefonski sistemi

Korporativni telefonski sistemi obuhvataju napredne funkcije koje zadovoljavaju potrebe poslovnih korisnika, uključujući višelinijske telefone, PBX (Private Branch Exchange) sisteme i VoIP rješenja za poslovanje. Ovi sistemi omogućavaju centralizirano upravljanje pozivima, konferencijske pozive, automatske sekretarice i integraciju sa IT sistemima.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga