Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Strujni kablovi

IEC strujni kablovi

IEC strujni kablovi predstavljaju standardizirani način povezivanja električnih uređaja sa napajanjem, što ih čini nezaobilaznim dijelom svakog modernog električnog sistema. Ovi kablovi su poznati po svojoj pouzdanosti i kompatibilnosti s različitim uređajima, uključujući računare, monitore, printere i mnoge druge elektronske aparate. Njihov univerzalni dizajn omogućava jednostavno korištenje i zamjenu, čime se olakšava svakodnevni rad u domaćinstvima, kancelarijama i industrijskim postrojenjima.

 

Vrste IEC strujnih kablova

Postoji nekoliko tipova IEC strujnih kablova, a svaki od njih je dizajniran za specifične potrebe i uređaje. Najčešći su IEC C13 i C14, koji se najviše koriste za napajanje računarskih uređaja i perifernih komponenti. Tu su i IEC C19 i C20, koji su namijenjeni za uređaje sa većom potrošnjom energije, kao što su serveri i UPS sistemi. Pored ovih, postoje i IEC C5 i C7 kablovi, često korišteni za napajanje laptopa i drugih manjih električnih uređaja. Svi ovi kablovi su dizajnirani da osiguraju sigurno i efikasno napajanje Vaših uređaja.

 

Međunarodni strujni adapteri

Međunarodni strujni adapteri omogućavaju povezivanje Vaših uređaja sa utičnicama u različitim zemljama, što je idealno za putovanja i međunarodne poslovne aktivnosti. Na Min.ba nudimo adaptere koji podržavaju različite tipove utičnica, uključujući američke, britanske, europske i azijske standarde. Ovi adapteri su kompaktni i jednostavni za korištenje, osiguravajući pouzdano napajanje vaših uređaja bilo gdje u svijetu.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga