Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Refurbished (korišteni) računari

Refurbished (korišteni) računari

Refurbished računari su prethodno korišteni uređaji koji su prošli kroz proces obnove kako bi se vratili u optimalno funkcionalno stanje. Ovaj proces uključuje detaljnu inspekciju, popravke i zamjenu dijelova koji ne funkcionišu pravilno, kao i ažuriranje softvera. Rezultat je računar koji radi gotovo kao nov, ali se prodaje po nižoj cijeni.

 

Zašto izabrati refurbished računare?

Kupovina refurbished računara nudi nekoliko prednosti:

- Cijena: Refurbished računari su znatno jeftiniji u odnosu na nove modele, što omogućava kupcima da dobiju više za manje novca.

- Kvalitet: Budući da su ovi uređaji detaljno testirani i obnovljeni, često su pouzdaniji od novih računara koji nisu prošli sličan postupak kontrole kvaliteta.

- Ekološka održivost: Kupovinom refurbished računara doprinosite smanjenju elektronskog otpada i promovišete recikliranje, što je bolje za okolinu.

 

Refurbished računari u poslovnom okruženju

Za poslovne korisnike, refurbished računari mogu biti izvrsna opcija za opremanje kancelarije kvalitetnom tehnologijom uz značajne uštede. Preduzeća mogu efikasno iskoristiti svoj budžet za IT i istovremeno ostvariti visoke performanse potrebne za svakodnevno poslovanje.

 

Održavanje refurbished računara

Da bi se maksimalno povećala dugovječnost i performanse refurbished računara, važno je redovno ih održavati. To uključuje redovne nadogradnje softvera, provjeru i čišćenje hardvera, kao i upotrebu antivirusnih programa za zaštitu od malwarea i virusa.

 

Ulaganje u refurbished računare ne samo da pruža finansijsku uštedu već i podupire ekološku održivost. Obzirom na rigorozne procese obnove i dostupnost garancija, ovi uređaji predstavljaju pametan izbor za bilo koga ko želi spojiti kvalitet, performanse i odgovornost prema okolini.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga