Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Potrošačka tehnika i smart oprema

Baterije i punjači

Kvalitetne baterije i punjači su osnova svake savremene potrošačke tehnike. U ponudi imamo različite vrste baterija, uključujući alkalne, litijumske i punjive baterije. Alkalne baterije su idealne za uređaje koji troše manje energije, kao što su daljinski upravljači i satovi. Litijumske baterije pružaju dugotrajniju snagu i koriste se u visokotehnološkim uređajima kao što su digitalni fotoaparati i pametni telefoni.

Punjivi setovi, koji često uključuju punjač i nekoliko punjivih baterija, predstavljaju ekološki prihvatljiviju i ekonomičniju opciju. Brzi punjači omogućavaju brzo obnavljanje energije, čineći ih idealnim za korisnike kojima je potrebna stalna dostupnost uređaja. Inteligentni punjači sa zaštitom od prepunjavanja i pregrijavanja dodatno povećavaju sigurnost prilikom punjenja.

 

Smart home uređaji i dodaci

Pametni domovi postaju sve popularniji zahvaljujući tehnologiji koja omogućava jednostavno upravljanje različitim aspektima kućnog života putem mobilnih aplikacija i glasovnih asistenata. Smart home uređaji kao što su pametni termostati, sigurnosne kamere i senzori za pokret pružaju dodatnu sigurnost i udobnost.

Pametni termostati omogućavaju korisnicima da precizno kontrolišu temperaturu u svom domu, što može rezultirati značajnim uštedama energije. Sigurnosne kamere sa visokom rezolucijom i mogućnošću noćnog snimanja omogućavaju stalni nadzor nad imovinom, dok senzori za pokret automatski aktiviraju rasvjetu ili sigurnosne sisteme kada detektuju kretanje.

Dodatna oprema za pametne domove uključuje pametne brave, video portafone i senzore za dim i ugljen-monoksid. Ovi uređaji unapređuju sigurnost doma, omogućavajući korisnicima daljinsko upravljanje i nadzor putem svojih pametnih telefona.

 

Pametne sijalice

Pametne sijalice donose revoluciju u način na koji osvjetljavamo naše domove. Ove sijalice mogu se kontrolisati putem mobilnih aplikacija, omogućavajući korisnicima da podešavaju svjetlinu i boju svjetla prema svojim potrebama i raspoloženju. Pored toga, pametne sijalice su energetski efikasne i imaju dug vijek trajanja, što ih čini ekološkimizborom.

Neke pametne sijalice nude opciju sinhronizacije sa muzikom ili filmovima, pružajući impresivno iskustvo. Takođe, mnoge imaju funkciju tajmera, omogućavajući korisnicima da automatski uključuju i isključuju svjetlo u određeno vrijeme, što može dodatno poboljšati sigurnost doma.

 

Pametne utičnice

Pametne utičnice omogućavaju korisnicima da kontrolišu električne uređaje putem svojih pametnih telefona ili glasovnih asistenata. Ove utičnice nude funkcije kao što su mjerenje potrošnje energije, zakazivanje uključivanja i isključivanja uređaja te daljinsko upravljanje. Pametne utičnice su idealne za unapređenje energetske efikasnosti u domu, jer omogućavaju korisnicima da smanje nepotrebnu potrošnju energije.

Jednostavna instalacija i integracija sa postojećim smart home sistemima čine pametne utičnice popularnim izborom za modernizaciju doma. One su posebno korisne za kontrolu uređaja koji se često zaboravljaju isključiti, kao što su grijanje i rasvjeta, čime se dodatno smanjuje rizik od nesreća i nepotrebnih troškova.

 

Kombinacija ovih inovativnih uređaja i dodataka omogućava korisnicima da kreiraju pametan i efikasan dom. Investiranje u baterije i punjače, smart home uređaje i dodatke, pametne sijalice i pametne utičnice ne samo da povećava udobnost i sigurnost, već također doprinosi uštedama energije i očuvanju životne sredine. Pronađite sve što Vam je potrebno za modernizaciju Vašeg doma na našoj stranici i uživajte u prednostima savremene tehnologije.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga