Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Oprema za električne trotinete, romobile i bicikle

Sigurnosna oprema

Sigurnosna oprema je ključna za sve korisnike električnih trotineta, romobila i bicikala. Kacige su najvažniji dio zaštitne opreme, pružajući zaštitu glave u slučaju pada ili sudara. Reflektirajući prsluci i trake poboljšavaju vidljivost vozača, posebno noću ili u uvjetima slabije vidljivosti. Štitnici za koljena i laktove dodatno smanjuju rizik od povreda prilikom nezgoda.


Svjetla i signalizacija

Svjetla i signalizacija su neophodni za sigurnu vožnju, posebno noću. Prednja i zadnja svjetla omogućavaju vozačima da vide i budu viđeni u mraku. Neki modeli svjetala imaju različite modove rada, poput trepćućeg svjetla, koji dodatno poboljšavaju vidljivost. Žmigavci i zvona takođe su korisni dodaci koji omogućavaju signaliziranje skretanja i upozoravanje drugih učesnika u prometu.


Dodatna baterija

Dodatna baterija je praktičan dodatak koji može produžiti domet električnog vozila. Mnogi moderni modeli električnih trotineta, romobila i bicikala omogućavaju jednostavnu zamjenu baterije, što je posebno korisno za duže vožnje ili kada nemate pristup punjaču. Dodatne baterije su kompaktne i lako se nose, omogućavajući korisnicima da uvijek budu spremni za vožnju.


Držači za telefon

Držači za telefon su praktičan dodatak za vozače koji koriste navigaciju ili žele ostati povezani tokom vožnje. Ovi držači su dizajnirani da sigurno drže telefon na upravljaču, omogućavajući lako praćenje rute ili primanje poziva bez potrebe za skidanjem ruku sa upravljača. Postoje modeli sa dodatnim funkcijama poput punjenja telefona tokom vožnje.


Brava za zaključavanje

Sigurnosne brave su neophodne za zaštitu električnih trotineta, romobila i bicikala od krađe. 


Punjači i adapteri

Punjači i adapteri su ključni za održavanje baterija električnih vozila. Brzi punjači omogućavaju kraće vrijeme punjenja, što je praktično za korisnike u pokretu. Prenosivi punjači su idealni za duže vožnje ili putovanja, omogućavajući punjenje baterije na bilo kojoj utičnici. Adapteri omogućavaju punjenje različitih modela vozila sa istim punjačem, što je praktično za korisnike sa više vozila.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga