Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Foto printeri

Nema podataka za traženi termin!

Foto printeri

Foto printeri Vam omogućavaju da Vaše digitalne fotografije pretvorite u fizičke kopije visoke kvalitete. Bilo da želite isprintati profesionalne fotografije za klijente ili zabilježiti posebne trenutke sa porodicom, foto printeri su idealno rješenje. Moderni foto printeri nude napredne karakteristike i tehnologije koje osiguravaju izvrsni kvalitet kopiranja i jednostavno korištenje.

 

Inkjet foto printeri

Inkjet foto printeri su najpopularniji izbor za kopiranje fotografija kod kuće ili u malim uredima. Koriste tintne patrone koje pružaju izuzetno detaljne i živopisne ispise. Zahvaljujući visokoj rezoluciji kopiranja i širokoj paleti boja, inkjet printeri mogu reproducirati sve nijanse i detalje vaših fotografija. Mnogi modeli dolaze sa mogućnošću kopiranja bez rubova, što omogućava kopiranje fotografija u punoj veličini bez bijelih margina.

 

Prenosni foto printeri

Prenosni foto printeri su savršeni za one koji žele kopirati fotografije u pokretu. Kompaktni i lagani, ovi printeri omogućavaju jednostavno povezivanje sa Vašim pametnim telefonom ili tabletom putem Bluetootha ili Wi-Fi veze. Prenosni foto printeri koriste specijalne papire sa ugrađenim bojama, što eliminiše potrebu za tintnim patronama. Ovi printeri su idealni za brze kopiranje fotografija sa društvenih događanja, putovanja ili jednostavno za dijeljenje sa prijateljima i porodicom.

 

Ključne karakteristike foto printera

Odabir pravog foto printera može značajno utjecati na kvalitetu vaših kopija. Evo nekoliko ključnih karakteristika koje trebate uzeti u obzir prilikom kupovine foto printera.

 

Kvalitet kopiranja

Kvalitet kopiranja je jedan od najvažnijih faktora pri odabiru foto printera. Rezolucija kopiranja, koja se mjeri u dpi (dots per inch), određuje nivo detalja i oštrine Vaših fotografija. Veći dpi znači bolji kvalitet kopiranja. Takođe, broj boja koje printer može reprodukovatii utieče na živost i preciznost kopiranja.

 

Brzina kopiranja

Brzina kopiranja je važna za one koji često kopiraju velike količine fotografija. Ako vam je potrebno brzo kopiranje, potražite printere sa visokim brzinama kopiranja, izraženim u broju kopiranja po minuti (ppm) ili broju sekundi po fotografiji.

 

Povezivost

Povezivost je bitna za jednostavno korištenje foto printera. Većina modernih foto printera dolazi sa opcijama bežičnog povezivanja poput Wi-Fi i Bluetooth, što omogućava jednostavno kopiranje sa različitih uređaja bez potrebe za kablovima. Neki modeli nude i podršku za kopiranje direktno sa memorijskih kartica, USB uređaja ili kamera.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga