Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Android TV Box

Android TV Box

Android TV Box uređaji donose brojne prednosti za korisnike koji žele unaprijediti svoje gledanje televizije. Ovi uređaji pretvaraju Vaš obični televizor u pametni televizor sa mogućnostima pristupa širokom spektru aplikacija, igara i streaming servisa. Korištenjem Android TV Boxa, možete uživati u omiljenim filmovima, serijama, muzici i igrama direktno sa interneta, bez potrebe za dodatnim uređajima.

 

Funkcionalnost i mogućnosti

Android TV Box nudi široku funkcionalnost zahvaljujući Android operativnom sistemu. Ovi uređaji omogućavaju instalaciju aplikacija iz Google Play Storea, uključujući popularne streaming servise kao što su Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, YouTube i mnoge druge. Pored toga, možete pristupiti raznim aplikacijama za muziku, sport, vijesti i društvene mreže, čime se otvara svijet beskonačne zabave na Vašem televizoru.

 

Jednostavna instalacija i korištenje

Instalacija Android TV Box uređaja je jednostavna i brza. Sve što vam je potrebno je HDMI priključak na vašem televizoru i pristup internetu. Nakon povezivanja uređaja sa televizorom i internetom, možete odmah početi sa preuzimanjem i instalacijom aplikacija. Korisnički interfejs je intuitivan i jednostavan za navigaciju, omogućavajući lako pretraživanje i pokretanje aplikacija.

 

Povezivanje i kompatibilnost

Android TV Box uređaji nude razne opcije povezivanja, uključujući HDMI, USB, Bluetooth i Wi-Fi. Ovi uređaji su kompatibilni sa većinom modernih televizora i audio sistema, omogućavajući vam da ih lako integrišete u svoj postojeći kućni zabavni sistem. Takođe, neki modeli podržavaju 4K rezoluciju i HDR, pružajući vrhunski kvalitet slike za potpuni doživljaj gledanja.

 

Bežično strimovanje

Jedna od glavnih prednosti Android TV Box uređaja je mogućnost bežičnog strimovanja sadržaja sa Vaših mobilnih uređaja. Uz ugrađene funkcije kao što su Google Cast i Miracast, možete jednostavno prenijeti slike, videozapise i muziku sa svog pametnog telefona, tableta ili računara direktno na televizor. Ova funkcionalnost olakšava dijeljenje sadržaja s porodicom i prijateljima na velikom ekranu.

 

Gaming na velikom ekranu

Android TV Box uređaji nisu samo za gledanje filmova i serija. Ovi uređaji nude i mogućnosti za igranje igara, pretvarajući Vaš televizor u gaming konzolu. Možete preuzeti razne igre iz Google Play Storea i igrati ih pomoću bežičnih kontrolera ili čak Vašeg pametnog telefona. Ova funkcionalnost čini Android TV Box idealnim za cijelu porodicu, pružajući sate zabave za sve uzraste.

 

Pristup lokalnim medijima

Osim strimovanja sadržaja sa interneta, Android TV Box uređaji omogućavaju reprodukciju lokalnih medija. Možete povezati USB memorije, vanjske hard diskove ili koristiti mrežne diskove (NAS) za pristup vašim filmovima, muzici i fotografijama. Podrška za razne formate datoteka i kodeke osigurava kompatibilnost sa većinom multimedijalnih sadržaja.

 

Personalizacija i prilagođavanje

Android TV Box uređaji nude visok nivo personalizacije i prilagođavanja. Možete prilagoditi početni ekran prema svojim preferencijama, organizirati aplikacije i widgete, kao i instalirati dodatne launchere za jedinstveno korisničko iskustvo. Takođe, mnogi modeli podržavaju instalaciju dodatnih aplikacija putem APK datoteka, proširujući mogućnosti Vašeg uređaja.

 

Glasovne komande i pametni pomoćnici

Većina modernih Android TV Box uređaja dolazi sa podrškom za glasovne komande i pametne pomoćnike kao što su Google Assistant i Amazon Alexa. Ova funkcionalnost omogućava upravljanje uređajem putem glasovnih komandi, pretraživanje sadržaja, kontrolu pametnih kućnih uređaja i još mnogo toga. Glasovne komande čine korištenje Android TV Boxa jednostavnijim i intuitivnijim.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga