O nama

 

TECHNO MIN je vodeća firma u BIH za prodaju korištenih računara, laptopa, monitora i printera i druge informatičke opreme.

TECHNO MIN je specijalizirana informatička firma koja posluje od 2014 god. Godinama poslovanja zadobili smo povjerenje velikog broja poslovnih i privatnih korisnika na području cijele Bosne i Hercegovine.

Nudimo Vam široku paletu korištenih (Refurbished) računara, laptopa, monitora i printera , sa posebnim naglaskom na Refurbished Laptope, ne isključujući i veliki izbor novih i kvalitetnih kompomenti i tonera za sve vrste štampača, a naše osoblje će vas rado posavjetovati prilikom izbora kako bi odabrali računar, laptop, monitor ili printer prilagođen vama i vašim željama. Svi proizvodi su prošli detaljne kontrole po evropskim standardima. Ukoliko niste u mogućnosti doći u našu poslovnicu, kupljenu opremu dostavljamo na vašu kućnu adresu pouzećem, službom dostave "od vrata do vrata".

Djelatnosti firme su:

 

> Prodaja korištene i nove informatičke opreme
> Servis informatičke opreme
> Održavanje informatičke opreme
> Web dizajn (izrada Internet stranica)
> Informatičko savjetovanje

 


S obzirom na sve veću potražnju za korištene računare, monitore, laptope i printere u našem asortimanu kupcima nudimo najbolje korištene (Refurbished) računare provjerevih svjetskih brendova kao što su IBM, HP, Lenovo, Dell, Toshiba, Fujitsu i drugi. Lojalnost potrošača opravdavamo pogodnostima poput : Garancije od 12 mjeseci na svu polovnu robu , na novu i do 60 mjeseci, mogučnosti kupovine sa odgođenim plaćanjem, ugodnog ambijenta i ljubaznog i stručnog radnog osoblja tako da možete biti sigurni u kupovinu kod nas.

Zahvaljujući efikasnim logističkim rješenjima, u mogućnosti smo ponuditi najbolje cijene za artikle koje prodajemo.

Držimo samo najkvalitetniju robu na tržištu po izuzetno povoljnim cijenama, što potvrđuje velik broj stalnih kupaca te kontinuirani rast novih. Proteklih godina smo naučili nešto i o Vašim očekivanjima. Radnici firme TECHNO MIN svjesni su da naš uspjeh ovisi o Vašem zadovoljstvu našim radom, stoga konstantno učimo i ulažemo u nova znanja. Otvoreni smo za sve Vaše ideje i očekivanja. Zahvalni smo za svaku korisnu primjedbu kako raditi bolje. Kao rezultat takvog otvorenog i profesionalnog pristupa, iz dana u dan poboljšavamo naše poslovne procese, pokrećemo nove programe i uvodimo nova informatička rješenja.

Besplatna dostava

Za sve naše artikle iz ponude obezbjedilo smo besplatnu dostavu za iznose preko 50,00 KM, a za kupovinu ispod 50,00 KM kupac plaća dostavu u iznosu od 7 KM sa PDV-om.

Zašto kupiti korišteni (Refurbished) računar, laptop, monitor ili printer?

Korištenih računari su odličan izbor za sve poslovne korisnike koji žele sniziti razvojne troškove a zadržati kvalitetu opreme koju koriste. Tehnologija napreduje svakog dana, stoga su najnoviji računari koje možete kupiti u klasičnim trgovina, vrlo skupa. A već u roku nekoliko mjeseci značajno im padne cijena upravo zbog napretka tehnologije i promjene tržišta. Iz tog razloga odlučili smo vam omogućiti širok izbor korištenih i kvalitetnih računara, laptopa, monitora i printera za kupovinu. Na taj način, imate kvalitetnu informatičku opremu koja će Vas pouzdano služiti bez da za to morate duboko posegnuti u džep. A uz svaki računar, stolni ili prijenosni dajemo GARANCIJU 12 MJESECI.

Ljubazno osoblje i pomoć pri kupovini

Naše ljubazno osoblje na raspolaganju Vam je za sva Vaša pitanja i upite te će Vas rado savjetovati i pomoći pri kupovini. Korištenih računari ili laptopi iz naše ponude možete koristiti za kancelariju, edukaciju, zabavu, igranje, gledanje filmova i videa… Korištenih laptopi s instaliranim Windowsima pružit će Vam potrebnu mobilnost te će Vam odlično poslužiti za poslovne i druge potrebe. Svi proizvodi su prošli detaljne kontrole po evropskim standardima. Na svim računarima i laptopima su instalirani Operativni sistemi, programi i drajveri ( orginalni od proizvodjača).

Zatražite ponudu već danas bez obaveze

Zatražite ponudu za kupovinu računara, laptopa, monitora ili druge informatičke opreme bez ikakve obveze. Prema Vašim potrebama i željama savjetovat ćemo i dati Vam preporuku što je za Vas najbolji odabir. Sve upite možete poslati putem naše Kontakt stranice ili na E-mail: prodaja@min.ba

 

TECHNO MIN

Vojvode Radomira Putnika br. 10

71214 Istočno Sarajevo
Tel/Fax: +387 (0) 57 316-859
Mob: +387 (0) 66 206-202, +387 (0) 63 000-440
E-mail: prodaja@min.ba
JIB: 4509227580008
PDV: 509227580008
Transakcijski račun:
UniCredit Bank a.d.: 551-480-22215433-08
Nova Banka a.d.: 555-700-00154603-04
Raiffeisen Bank d.d.:161-000-01296400-26

 


 

 

Pozovite +38763000440
Konfigurator PC konfigurator