Iskoristite naše posebne ponude! Odaberite iz naše široke palete laptopa, od modela savršenih za poslovnu upotrebu do vrhunskih gaming laptopa.
min.ba
Nalog
Korpa 0
Akcije Najprodavanije Novo
Refurbished računari

Ventilatori

Ventilatori

Ventilatori su ključni za održavanje svježine i cirkulacije vazduha u raznim prostorima. U ponudi imamo različite vrste ventilatora koji odgovaraju specifičnim potrebama. Bilo da tražite rješenje za Vaš dom, kancelariju ili industrijski prostor, u ponudi imamo idealan ventilator za Vas.

 

Stropni ventilatori za optimalnu cirkulaciju vazduha

Stropni ventilatori su popularan izbor za velike prostorije kao što su dnevne sobe, spavaće sobe i kancelarijski prostori. Oni pomažu u ravnomjernom rasporedu hladnog ili toplog vazduha, smanjujući potrebu za konstantnim korištenjem klima uređaja. 

 

Stolni ventilatori za personalnu upotrebu

Stolni ventilatori su idealni za personalnu upotrebu u manjim prostorijama. Oni su kompaktni, prenosivi i lako se postavljaju na radne stolove, noćne ormariće ili police. Njihova fleksibilnost omogućava korisnicima da ih koriste u različitim situacijama, bilo kod kuće ili u kancelariji. Mnogi modeli imaju različite brzine i podesiv nagibom, što omogućava prilagođavanje protoka vazduha prema individualnim potrebama.

 

Podni ventilatori za veće prostore

Podni ventilatori su dizajnirani za hlađenje većih prostora kao što su dnevne sobe, hodnici ili čak vanjski prostori. Oni su snažniji od stolnih ventilatora i obično imaju veće lopatice koje omogućavaju veću cirkulaciju vazduha. Mnogi modeli dolaze sa podesivom visinom i oscilirajućim glavama, što omogućava širi raspon hlađenja. Podni ventilatori su efikasni, lako se prenose i mogu se koristiti u različitim okruženjima.

Korpa je trenutno prazna. Ubacite proizvode u korpu.
Korpa 0
063 00 04 40 Nalog

Pretraga